måndag 24 november 2008

Klädbutik i Hangö



Då lokaltidningen inte har ansett det mödan värt att skriva om att det öppnats en ny klädbutik, MekMix, i centrum av Hangö redan för 1,5 år sedan kanske det kan vara på sin plats att här berätta litet om den.


Redan när man kommer in slås man av det mångfald produkter som finns. Vinterrockar, mössor, halsdukar av de mest skilda slag.Vidare finns det farkkun för både i storlekar S – 5XL, jumprar och skjortblusar.

När man sedan strövar litet längre in i butiken upptäcker man att där också finns plånböcker, väskor – både vanliga och till fest, scarfar och sjalar, smycken och paraplyer.

I den följande avdelningen hittar vi Vogue strumpbyxor och ett rikt urval inhemska kläder från Finnkarelia och Promise som redan från Mia&Kea´s tid torde vara kända för god kvalitet.

Längst in finns det också kläder för män. Skjortor, slipsar, tröjor, byxor och kavajer dessutom finns här både långa och korta ulstrar samt litet ledigare ytterrockar.

På ställningen med kostymer står det – 50%, som man ju minst sagt kan säga vara förmånligt.

På det hela taget finns det något för dom flesta, både äldre och yngre vuxna.

MekMix finns på Berggatan 11 i centrum av Hangö.


Kontaktuppgifter

För att kontakta Hangö Skvaller, sänd e-post till Ben Ferm på adressen: hangoskvaller@gmail.com

Ni får gärna skicka in skvaller, artiklar o.dyl. som berör Hangö.

Vill ni berätta om er förenings aktiviteter är det mer än välkommet, kom bara ihåg att möjligheten är stor att jag redigerar materialet före publicering. inga stora sjok av gratisreklam här inte ;)

Respons är naturligtvis också bra, men den hör hemma som kommentar under det berörda inlägget.