torsdag 1 december 2011

Ny informatör vid stadskansliet

Stadsstyrelsen har beslutat välja studentmerkonom Nina Näsänen till befattningen som kombinerad informatör och ledningens assistent. Näsänen skiljer sig från gruppen sökande, allt som allt 12 stycken, med sin mångsidiga kunskap och erfarenhet, sägs det. Även de andra omständigheterna som framkommit i intervjun förordar val av Näsänen till befattningen, sägs det också i protokollet.

Vilka de andra omständigheterna är vet jag inte, men kanske hon är söt?

Samtidigt konstateras att valet är villkorligt sålunda att sökanden ska genom godtagbart läkarintyg visa att hennes hälsotillstånd är lämpligt för tjänsten, konstateras det också.

Vad sjutton betyder det? Att hon inte har någon latent sinnessjukdom eller vad?

Kanske kan jag be att någon informerar mig?

Julkalender


Alla vi aningen äldre människor med någon liten del av barnasinnet kvar, som med avundsjuka blickar ser på småttingarnas julkalender, har nu en möjlighet att få vår egen julkalender att ha spännande med.

Kalendern kan man få från någon av affärerna jag räknar upp lite längre ner, själv hämtade jag min från MekMix, där den vänliga personalen säkert mer än gärna hjälper till med att berätta hur det hela fungerar.

Huvudvinsten är ett 100 euros köpkort och dessutom har alla deltagande affärer bidragit med varsitt prylpris. Prylpriserna ska finnas till påseende i Nordeas skyltfönster.

Det är Hanko City Shopkeepers som kommit på detta roliga tidsfördriv och deltagande affärer är Ceia, Design Enid, Foto Par, Harmonie, Hill Street Shop, Kauneussalonki Marianne, Kiint. välitys A. Söderström, Anemone, Ljuspunkten-Valoåpiste, MekMix, Mixanna, Salon Mandy, S. Lagerroos, Tias Bok, Ulla Dress, Villa Hima och Vonnes.

Det finns endast 400 kalendrar, så skynda på!