söndag 17 januari 2010

Med tanke på eftertanke

Medan jag smälter de bilder och de ord jag inte borde, men vill säga och visa, gällande dagens skivrelease på Gröna Kajen, kan ni ta er en funderare på följande, plockat ur tidningen Hangö, det numer som utkom den 17 januari 1903:


Frågeformulär gällande kultur

Jag satt och "slösurfade" runt på måfå vid mitt morgonkaffe, då jag snubblade över ett frågeformulär med rubriken "Hangö Kulturforum - Frågeformulär". På stadens hemsidor:

www.hanko.fi/sv/service/kultur/kulturbyran/kulturforum_frageformular

Nu vet jag inte om detta frågeformulär är en direkt följd på det Kulturforum som ordnades i början på månaden, men det tyder ju på det. Kanske det rent av meddelats om detta någonstans, och jag missat det. Vore ju inte första gången jag sovit mig förbi någonting roligt.

Frågorna är rätt intressant utformade, och ger den svarande ett fritt spelrum vid svarandet. Bra! Förhoppningsvis är detta ett aktuellt frågeformulär - och inte ett så kallat internetspöke - och kulturbyrån får in många, långa svar.

Under rubriken "Hangö - Hangö Kulturforum" får jag ett 404 Not Found/sidan kan inte hittas-meddelande, så det är ju möjligt att hela grejen endast existerar i en tillfällig cyberbubbla...