fredag 11 april 2014

Information

Det kommer alltid nu och då, med någotsånär jämna mellanrum, ett brev från Hangö Turistbyrå. Ett informationsbrev, denna gång med rubriken "Inspiration och aktuellt inför vårsäsongen", damp ner i min e-postlåda för en liten stund sedan.

Där berättar man, bland annat, att turistbyråns traditionella vårseminarium igen bjuder på många aktuella och inspirerande föreläsningar. Risto Kyhälä, VD för Regatta Resorts, ska ge aktuell information om spa-projektet och Johanna Pawli berättar för sin del om hur hon på kort tid etablerat sitt företag Merijooga och hur hon byggt upp en fungerade helhet.

Seminariet, som hålls den 7 maj på Casino, kan vara intressant för många företagare. De som blir uttråkade kan ta sig över vägen och avnjuta en öl på det då öppnade Park.

Man berättar också att Tulluddens naturstig och den sydligaste spetsen öppnas för allmänheten under våren. Den officiella öppningen är den 19.5 kl 17, på plats finns representanter för Hangö stad och Forststyrelsen. Samtidigt finns det möjlighet att bekanta sig med området, den nya naturstigen och de nya infotavlorna som nu finns utplacerade i terrängen.

Se på, se på. Jag visste inte att man redan kommit så långt. Jag tycker det var just häromdagen vi pratade om det i stadsfullmäktige.

Jag tror nästan jag ska försöka ta mig dit, till båda tillställningarna.