tisdag 28 juni 2011

Förändrat och korrigerat

Planerna på trafikarrangemangen kring regattaveckoslutet är en aning förändrade. Appelgrensvägen är enligt de senaste planerna INTE stängd, den är enkelriktad. De senaste direktiven för oss trafikanter går att se på stadens hemsidor HÄR.

Orsaken till att årets midsommarbrasa var så liten har fått sin förklaring, åtminstone ett försök åt det hållet. Det lär ha varit så, att i inbesparingarnas tidevarv bestämdes det att ungdomsbyrån - eller vad det nu heter - fick ansvaret för att bygga ifrågavarande vedhög. En representant från räddningsverket skulle, var det meningen, hjälpa ungdomarna med goda råd och bidra med värdefull erfarenhet. Men den personen orkade inte visa sig, eller hann inte, eller någonting.

Dåligt.

Som en roligare grej kan jag berätta, eftersom många av er tycker om att sjunga, att man i morgon har möjligheten att sjunga Karaoke inför hela världen. Det är det populära tv-programet "Tartu Mikkiin" som samlar in material inför höstens sändningar, och nu står Hangö i turen att få visa upp sina förmågor.

Så, alla sångfåglarna våra, iväg till Östra hamnen i morgon!