lördag 27 augusti 2011

Hangödagar


Detta veckoslut är tillägnat Hangö och kanske till en liten del även forneldarnas natt. Hangödagarna inleddes så smått redan i går, programmet är digert hela veckoslutet och jag hoppas verkligen att så många som möjligt av er kan ta del av åtminstone någonting av det som erbjuds. Hela programmet, med tidtabeller, går att se HÄR.

Helt klart att det rör sig folk i staden, underligt vore det annars - med tanke på det underbara väder vi har - så passa på att njuta av den indiansommar vi nu är lovade!

Själv hade jag nyss glädjen att kunna bli avbildad i siluett, gratis, i stadshuset. Samtidigt som jag fick ta en profilbild, även den gratis, av konstnären. Det är Hangö Bildkonstnärer som bjuder på det här, helt gratis, givetvis.




Det ryktas på stan

Förr i världen ryktade man hästar, numera annat. Bland annat ryktas det att jag är död. Vilket rykte jag härmed med all styrka jag får löst i mina ord förmår förnekar å det bestämdaste.

I vår vackra stad ryktas det även ett rykte att jag ska börja skriva för Hangötidningen, vilket jag även än så länge förnekar å det bestämdaste. Däremot kan jag nog så gärna medge att jag än en gång är tillfrågad som en eventuell skribent. Liksom tidigare, och även av andra medier, blivit ombedd att bli. Av vilkas mediers löften jag till och med låtit mig någon gång bli lurad. Ryktet som går om att orsaken till att jag slutat med Hangöskvaller på grund av detta är taget ur luften som kommer ur fjärtande gubbars prat bakvägen.

Ett annat rykte vet berätta att jag skällt vår lokaltidnings evighetsskribent Biggan för att vara en dålig skribent. Även detta rykte dementerar jag å det bestämdaste, för sanningen är närmare den att Biggans texter är den enda orsaken till att jag köper rolighetsveckobladet. Även de dagar då jag borde få den gratis.

Ett stort tack till henne, flere sådana!

För att inte förvilla er in i negativa tankar, vilket ju är en populär fritidssysselsätning i vår stad, vill jag påminna er om att;

Nog fan är världen en vacker plats att leva i! Njut av den!