fredag 28 maj 2010

Turistbyråns "Supervecka" fortsätter

I går ordnades på restaurang Park ett rätt välbesökt Vårseminarium. I kväll fortsätter superveckan med diskussionsforumet "Hanko City Tourist Office Lounge Bar", som mera riktar sig till unga vuxna Hangövänner.

Jag citerar från evenemangskalendern på Facebook:

"Hangö är full av fantastiska möjligheter som bara väntar på sin skapare. För att bevisa detta ordnas på sommaren 2010 Hangö Tourist Office Lounge Bar för alla unga och livskraftiga Hangödiggare. Evenemangen styrs av deltagarnas intresse och vilja men grundidén är att det till varje evenemang bjuds in inspirerande typer med Hangösamband för att berätta om sina erfarenheter och för att öppna (ibland kanske till och med hetsade) diskussioner om olika saker som intresserar och berör oss. Inga torra paneldiskussioner, inga arbetsgrupper och inga frågetimmar... I Lounge Bar är ordet helt fritt och dumma frågor belönas! Kom med och chitchatta om Hangö och planera hur vår Hangöframtid kommer att se ut."

Tillfället ordnas klockan 18.00 i kväll i Studio Parkkonen på Hamngatan 2 och är öppet för alla. Anmälningar till evenemanget tas emot via turistbyrån eller på Facebook.