tisdag 17 september 2013

De va de de

Det var minsann ett hårt, men trevligt, veckoslut vi hade senaste helg. Park stängde, vi hade avslutningsfesten på lördag trots att vi hade öppet några timmar ännu på söndag förmiddag, och på andra sidan gatan försiggick fotomässan. Det blev nästan för mycket av det goda, för en vanlig enkel själ likt jag.

Gårdagen gick åt till att försöka överleva, men visst hann jag med att städa litet, besöka arbets- och näringskraftsbyrån i Karis och fixa några burkar äppelmos. Äppelmos har jag aldrig kokat tidigare, så det var rätt spännande.

Den gode Benccu, som ju helt naturligt var engegerad i fotomässan, har bett mig skriva några väl valda berömmande ord om evenemanget. Vilket jag då helt naturligtvis gör. Inledningstalet hölls, såvitt jag förstår, av primus motorn Petski Lindholm, öppningstalet av stadsdirektören Mäkinen. Båda förevigade på vidstående bilder, tagna av Benccu Wikström.

Petski pratade jag för övrigt med på söndagsmorgonen och även han var
mer än nöjd med hur väl allt hade förlöpt. Besökarmängderna var över all förväntan, vilket bådar gott inför framtida tillställningar. Även de av besökarna som hittade över till andra sidan gatan hade enbart gott att säga om evenemanget.

Bra så! Vi behöver dylika tillställningar, som faller utanför den egentliga säsongen.