söndag 5 april 2009

En solig dag

Jag mötte en äldre gentleman, som visserligen inte betedde sig likt en sådan, häromdagen som påpekade den uppenbara bristen på positiva nyheter från vår vackra stad.

Jag var naturligtvis tvungen att hålla med honom om att det är svårt att hitta sådana, men jag kan inte hålla med honom i det påståendet, att "om det int finns någå bra att skriva, kan du va tyst!".

Men för att göra honom till viljes på uppmaningen om att komma med konstruktiva idéer, så vill jag återknyta till det aprilskämt jag så beklagligtvis körde med i månadsskiftet;

Byt ut de spadar jag där utlovade på vårt snart föredetta postkontor mot sopborstar. Våren närmar sig, solen skiner, och vår stadskärna fylls med damm. I dessa inbesparingstider kan vi sätta en sopborste i all dessa arbetslösa händer vi har i denna stad, så är problemet åtgärdat snabbt som -

Samtidigt vill jag påminna alla, Hangöbor samt "wannabees", att det som nu pågår mellan stadens anställda och oss arbetsgivare (Hangö stad med invånare) är samarbetsförhandlingar. Beslut är ännu inte fattade.

Ut i solen med er, det är gratis.