onsdag 2 april 2014

Likartade tankegångar och ett upprop

 Till min stora förskräckelse läser jag i dag i gårdagens tidning att vi med tidningen Västra Nyland råkat ut för likartade tankegångar. Det var, jag försäkrar, helt oavsiktligt. Så kan det gå då man håller sig till lösnummer.

 Men ganska intressant, på sätt och vis. Det visar hur intressant vår udde för tillfället är, folk pratar tydligen om vad som händer och sker i lilla Hangö.

 Nåja, strunt i det och till saken:

 Jag hade en hel del post att gå igenom efter mitt långa uppehåll, bland den en del meddelanden och förfrågningar. Bland annat hittade jag ett trevligt brev från professor Vennström i Sverige - han hade snubblat över en artikel där jag nämnde hans farfar stadsdirektören Elis Vennström.
 Nu undrade han, professorn inte farfadern, om det finns någon möjlighet att få flere bilder på och information om farfar Elis och dennes hustru, lärarinnan i gymnastik, Toni.

 Om någon av er har bilder och eller kunskap gällande detta i tiderna så prominenta par kan ni be om kontaktuppgifterna av mig eller alternativt skicka mig materialet så förmedlar jag det vidare.