torsdag 21 november 2013

5 år har gått med Hangö Skvaller

I dag är det då fem år sedan det första stapplande inlägget i Hangö Skvaller gjordes. Tänk vad tiden går, eller någonting sådant, brukar man säga vid sådana här tillfällen.

Dagen till ära ska jag publicera en liten mängd statistik, sammanställd av Blogger. Bloggers uppgifter litar jag nu inte så mycket på, så siffrorna får nog tas med en nypa salt och räknas som riktgivande.

Under de fem åren har det på bloggen skrivits 1826 inlägg, det här är då nummer 1827, och dessa sidor har visats sammanlagt nästan 400 000 gånger. Flest gånger, med nästan 1700 visningar, har av någon anledning en liten text från den 10 januari 2010 med rubriken "Skyddade hus" visats. Därefter följer de texter som skrevs då vi 2009 hade anlagda bränder i staden och det brann här och där och runtomkring.

Det bästa med dessa texter är i alla fall, både i mitt och många andras tycke, kommentarerna. Fortsätt att rätta mig då jag har fel, kom med mera uppgifter om det är någonting ni vet bättre och framför allt; Ta inte livet så allvarligt. Det är alltför kort för det!