söndag 23 november 2008

Notiser från Finlands Chicago

En 35-årig Hangöbo misstänks sedan natten mellan fredag och lördagen för hemfridsbrott, lindrig misshandel och olaga hot.
Enligt polisen sparkade mannen på dörren till en bostad, ropade hotelser och skickade hotfulla textmeddelanden till den kvinna som fanns innanför.
Då en man som befann sig i bostaden tillsammans med kvinnan öppnade dörren, tog den misstänkte struptag på honom. Han blev dock utskuffad ur lokalen, som är belägen i centrum av staden, uppger Hangöpolisen.

Vid halv fyratiden senaste natt (i morse) blev en 22 årig man slagen i huvudet med ett ölstop på en krog i centrala Hangö. Hangöbon fick ett sår i ögonbrynet.
- Hangö Skvaller har fått veta att mannen inte blev slagen i huvudet, utan i sidan av ansiktet. Följaktligen var hans sår på kinden, inte i ögonbrynet. Tiden då det hände var närmare halv tre än halv fyra. Men han var verkligen en hangöbo.


Rattfyllerister

En 26 årig man från Helsingfors har dömts att betala 1160 euro i dagsböter och till körförbud i fyra månader för att han den 6 juli körde rattfull i Hangö. När han testades blåste han 0,25 milligram per liter.

En 20 årig Sibbobo har dömts att betala 330 euro i dagsböter samt till körförbud i fyra månader för att han den 5 juli körde rattfull i Hangö. 0,41 milligram alkohol per liter hade han i utandningsluften när han testades.

Bort med utsocknes fyllona från våra gator, säger jag!


Inga kommentarer: