måndag 22 december 2008

Sossarna har bestämt sig

Livliga diskussioner har förts på många håll om vem som skall sköta vilka uppdrag i styrelser, nämnder och sektioner. Nu har också Hangös socialdemokrater kunnat enas om sina poster.

Ulf "Putte" Lindström kommer att vara första viceordförande i stadsfullmäktige medan Jorma Nousiainen är andra viceordförande. I styrelsen är Jouko Kavander ordförande med Jari Holopainen som suppleant.

De finska och svenska socialdemokraterna har fört en hård kamp om ordförandeposterna. Höger- och vänsterblocket i Hangö kom överens om fördelningen om vilket parti som får vilket ordförandeskap i vilket organ redan för en tid sedan, men sedan har det varit upp till varje parti att komma överens om vem inom partiet som får det eftertraktade ordförandeskapet.

Seppo Immonen har valts till ordförande för Hangö finska socialdemokrater. Föreningens höstmöte utsåg ny styrelse och de övriga invalda är Jouko Kavander (vice ordf.), Jaana Pulkkinen (sekr,), Jari Holopainen (vice sekr.), Esko Tolvanen (medlemsvård), Marita Näsänen (värdinna), Jorma Nousiainen (medlem) och Satu Jokinen (medlem).

Inga kommentarer: