onsdag 15 juli 2009

Musikläger


Jag har redan tidigare puffat för Hangö Musikdagar, som arrangeras för första gången 26.7.-31.7.2009. I samband med dessa ordnas också för första gången ett musikläger.

På lägret läggs hög vikt på undervisningens kvalitet. Tanken är att lägerdeltagarna lär sig nya saker samtidigt som lektionerna och det övriga programmet är roligt och inspirerande.

Musiklägrets undervisning sker i Musikinstitutet Raseborgs enhet på Esplanaden. Lägrets inkvartering och måltider ordnas i den evangeliska folkhögskolan, som är belägen nära musikinstitutet vid samma gata.

Syftet med Hangö Musikdagar är att föra konstmusiken inom räckhåll för alla som bor och vistas i Hangö på sommaren, och att bilda bättre möjligheter för västnyländska barn och ungdomar att utveckla sina musikaliska talanger på sin hemort.

Ansvariga för detta projekt är festivalledare Milla Rantala, konsertproducent Heidi Ylivaara samt musiklägrets ledare Virva Garam.

De som är intresserade av Hangö Musikdagars program, eller att delta i musiklägret, kan besöka föreningens hemsidor HÄR.

Inga kommentarer: