lördag 23 januari 2010

Besvärligt besvärande

Ab South Coast Tourist Service Oy har till byggnadstillsynsbyrån inlämnat fem lovansökningar som gäller utvecklandet av servicen vid Silversand campingområde.

Mycket bra, Silversand-området har varit närapå en skamfläck bland campingområden i landet. Tanken är nu att uppgradera campingen till en fyrstjärning campingplats från och med inkommande säsong.

Hur man har planerat att, som det uppges på Hangötidningen, få inklämt 11 nya stugor, två bastun, en quick-stop plats (vad nu det är) och en ny receptionsbyggnad på 5 bygglov är en annan sak.

Tidtabellerna skiter sig, som vanligt i Hangö, på grund av inlämnade besvär. Hangö miljöförenings ordförande Pertti Sundqvist anser, i korthet, att bullernivån från landsvägen och cartingbanan, samt stank från industrin i närheten omöjliggör detta projekt.



Besvärsinlagan går att läsa i PDF-form på stadens hemsidor HÄR. Varifrån jag även plockat herr Sundqvists namnteckning, i fall av att någon undrar.

Håhhåjja.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grafologisk utvärdering:

"Liten - vid - högerlutande. Denna typ förlorar inte kontakten med det naturliga livet. Utan att vara patetisk upplever han både glädje och sorg starkt, låter sig ryckas med, reagerar sensitivt."