tisdag 13 april 2010

Nya stränder


Som allmänna badstränder föreslås i år Plagen, Märsan, Bellevue, Tulludden södra, Tulludden norra och Lappvik badstrand. Av dessa är Tulludden norra och Lappvik badstränder nya från i fjol, medan Silversand degraderats till liten allmän badstrand.

Som små allmänna små badstränder föreslås Vedagrundets badstrand samt Silversands allmänna strand. Vedagrundet är en ny allmän strand.

Med allmän badstrand avses en badstrand som under badsäsongen (15.6–31.8.) beräknas besökas av minst 100 badande per dag och om vilken det ska göras en anmälan i enlighet med hälsoskyddslagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Får man fråga om Tulluddens stränder fortfarande är sas naturella eller skall man bygga komplex för omklädning,hamburgerpang och annan skit?
Allt under den heliga turistpengens altare?

Om någon tror att hamnen skall vara drivande i Hangö så skiter det sig nog...många mycket större konkurrenter har dykt upp både i F och R.

Så vad återstår? Som jag skrivit förut..kan man hantera dom stora kryssningsfartygen under sommaren? Har man kapacitet för att roa dom?
Varför tittar ingen på detta?

Anonym sa...

Ta en promenad längs någon av stränderna så får ni se i vilket skick de är... Stora "minor" överallt. Ajjabajja hundägare , stränderna är inte rastplats för hunden. Och ifall den nu gör sitt behov där så plocka nu upp iallafall. Lite vett sku inte skada.