torsdag 9 december 2010

Centern fortsätter skämma ut sig

"Vi sparar lite redan av stadens budget i form av mötesarvoden", uppger Eero Koli  för YLE som en av orsakerna till att centerns delegater blev borta från gårdagdens stadsfullmäktigemöte då stadens budget klubbades.

http://arenan.yle.fi/player/index.php?clip=1519499&language=sv

Jag måste nog tyvärr uppge att en av orsakerna till varför jag inte kan rösta på varken Koli eller någon annan från centern i denna stad är att de beter sig som trilskande barnungar. Att syssla med "proteststrejkas" i en sådan här stil hör definitivt inte hemma i lokalpolitiken, och det främjar verkligen inte det demokratiska beslutandet i vårt samhälle.

Men sedan lämnar man nog in en protest, besvär sig och järmar i spalterna. Röstfiske kallas sådant, inte aktivt deltagande i det kommunala beslutandet.

Jag tycker ärligt synd om alla de som röstade på Koli i senaste val, för han har ju så gott som aldrig varit med och framfört deras åsikt inför stadsfullmäktige, annat än i efterskott.

7 kommentarer:

Fundersam hangöbo sa...

håller helt med dig. Stackars de personer som röstat på honom (centern). En mera populistisk politiker finns nog inte. När nu Koli kanske strävar efter att bli riksdagskandidat, borde han också meddela vilket riksdagsarbete han i så fall deltar i och vilket han bara lämnar.

Anonym sa...

Heja Koli vi stöder dig!!!

Anonym sa...

O SDP o SFP har sett till att vi Hangöbor är så överskuldsatta att våra barnbarn ännu betalar dessa amorteringar!!!!

Anonym sa...

Menar anonym 2 att om alla folkvalda skulle stanna hemma så skulle skulderna bli fortare betalda?

Anonym sa...

Heja Eero Koli !

Anonym sa...

skulle nog fundera lite mera över varför vi e så skuldsatta å inte sätta felet på två partier...:):)

Anonym sa...

Koli & Co tillför absolut ingenting till varken lokalpolitiken eller riksdagen. Jo en sak, en massa besvär som leder till att andra måste reda upp efter honom/dem.