lördag 12 februari 2011

Riktigt bara skvaller med en släng av ironiska undertoner

Tidningen Iltasanomat berättar i sitt nummer av den 11 denna månad att någon i redaktionen sett på TV. Programmet denna någon sett på var det diskussionsprogram Hjallis, ni vet han som medierna anser att Hangöborna anser att ska rädda staden, håller på MTV3.

I programmet hade han, enligt tidningen, uttalat sig med avundsjuka över det att miljöminister Paula Lehtomäki har en privatchaufför, för en sådan vill han också ha, nu då han själv har körkortet på hyllan på grund av för många gånger idkad fortkörning.

Ett sådant uttalande kan ju inte gå förbi utan att kvällstidningen reagerar, varför de ringer upp Harkimo och frågar en massa strunt. Bland diverse dabbiga frågor, som inte skulle intressera någon i hela världen om det inte var frågan om just Hjallis, och undanglidande svar i vanlig Harkimo-stil framkommer det i alla fall att minst en av gångerna han fastnat är "i Hangö".

Nu undrar jag; Var han på väg hit eller härifrån?

Var han på väg hit må han vara förlåten, för han är ju i så fall på ett räddningsuppdrag och då får man köra fort. Var han på väg härifrån så kan man inte heller hålla det faktum att han hade bråttom emot honom.

Hur som helst, han har nog råd att låta någon annan kuska på honom några veckor.

Inga kommentarer: