måndag 11 juli 2011

Värmebölja

Trots att det helt klart och tydligt snart är höst och vinter så har vi för tillfället en ganska behaglig temperatur. Vilket inte minst kan märkas då man lyssnar på alla gnälliga människor, vilka tydligen inte klarar av värmen.

Den alltid påpasslige Benccu, som vanligt med kameran i handen, har lyckats föreviga ett aningen annorlunda sätt att tillbringa sin arbetsdag inom byggnadsbranschen

.


Nu vet jag ju inte om bilen varit "felparkerad" eller om den fått punktering, men lösningen är genialisk. Eller åtminstone tokrolig.


Att använda en mobilkran i stället för en domkraft kan synas som en aningen överdriven insats, men, nöden har ingen lag. Sedan kan man ju, som Benccu säger, hoppas att taket håller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är man en mindre gnällig människa om man är av den åsikten att man inte klarar av kylan på vintern, och gnäller på den? Alltså är man tydligen en sämre människa enligt BF om man klarar bättre kyla än värme!

Fridde sa...

Det är inte frågan om att klara kyla/värme bättre eller sämre och att den anonyme skribentens kvalitet bedöms utgående från dessa egenskaper.

Det är frågan om att sabotera ett i sig alldeles trevligt bloggeri genom helt osakliga inlägg gällande kommande årstider, diverse svåråtkomliga kroppsdelar och allmänt trams, som inte har med saken att göra. Det är alltså inne i skrivarens skalle som felet finns.

Av denna orsak förespråkar jag redigering av kommentarerna. Det faktum att det råder yttrandefrihet i vårt land utesluter inte att stötande och osakliga uttalanden redigeras och i värsta fall tas bort helt och hållet.

Så sker på många håll i vår och andra demokratier.

Anonym sa...

Och vad vet "Fridde" om skribents skalle ,tror "Fridde" att hans bloggeri är så väldigt intressant att läsa ,med en önskan om mindre skitprat så ha en bra dag!!