söndag 29 april 2012

Skada

Det ser, gott folk, ut som om jag blir tvungen att ändra inställningarna på hur man får kommentera. Många av er kommer säkert att välkomna den här ändringen, i synnerhet efter senaste dagars vansinnigheter, men många av er blir med säkerhet besvikna.

Hangö Skvaller har varit fritt att kommentera anonymt och det har fungerat rätt bra, det är inte många gånger jag varit tvungen att göra ingrepp bland kommentarerna under årens lopp, men nu ser det tyvärr ut att vara slut med den saken.

Orsakerna till att en enstaka fjant kan skämma ut sig så här totalt, och samtidigt göra så mycket skada, är någonting för sociologer och diverse läkare att fundera på. Vi andra får väl försöka klara oss så gott det går, i vårt ständigt krympande frihetsfält.

Beklagar.

2 kommentarer:

bernt sa...

Jo jag tackar, att diskutera med en hög "anonyma" och du vet inte om det är en eller fler är inte så motiverande i längden.

bernt sa...

Lite mer info om hur man skall göra i fortsättningen för att kommentera, tror jag skulle vara bra (alla har inte gmail från tidigare).