fredag 27 april 2012

Test på bild; funkar den så kan jag säga att det är Benccu som tagit den. Illustrerar hur "dåligt" med båtar det är i Hangö hamn.



Som en vink åt "sjakki" på YLE ska vi väl säga att det här är nu Västra hamnen i Hangö som det är frågan om. Inte Frihamnen, inte Östra hamnen eller den som ska byggas i Täktom-Tvärminne-Lappvik. Sådana planer - innan Ni överreagerar - ska jag säga att INTE inte existerar, men däremot kunde det med god tur bli en Västnyländsk hamn som kommer på fråga. I Pumpviken.

Ironi kan de varken läsa eller skriva på YLE, vilket de enligt sitt arbetsavtal inte ens får kunna, däremot sägs det ingenting om matematik. Siffror kan vi finlandssvenskar i gemen ganska bra, annars måste vi söka tjänst på YLE, verkar det som. För nog har de senaste dagarnas ändringar på statistiken över våra olika Västnyländska städers fullmäktigeålder sett rent vansinniga ut. I många olika versioner.

Men på YLE lär man numera inte behöva kunna någonting annat än att se vems kommentarer som INTE ska publiceras.

Naturligtvis helt opolitiskt.

Ber att få påpeka, jag arbetade garanterat mera och längre på det här inlägget än vad ylledonarn gjorde med sin statistk.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Punktuatur har du aldrig kunnat, men roligare skriver du. Och oftast har du mera rätt!

Anonym sa...

Snart e de Raseborg Harbour!

Anonym sa...

"Snart e de Raseborg Harbour!" en del yrar och borde säkert uppsöka läkare.

Anonym sa...

De lutar nog åt Raseborg fortfarande!

Anonym sa...

Jaa,det går en liten bäck till Raseborgs "Slott"...

Men tro inte att Hangö kommer att vara utan problem när dom andra större terminalerna är klara med gedigna transportvägar!

Bara en lite undrande punkt...

Anonym sa...

Hur gick det med LNG-terminalen förresten?

Anonym sa...

De sket si me "gasn" ,som vanligt!!HAHAHA

Ulf "Putte"Lindström sa...

Var nu hur anonym som helst så kommer hamnen i Hangö även i framtiden att heta Hanko/Hangö Harbour.Det skulle nog vara trevligt att diskutera dessa frågor personligt med er Anonyma men det törs ni inte.Ynkligt.

Anonym sa...

Ha Ha Ha Raseborg Harbour låter fint! Och inkomsterna från "hamnen" till Raseborg CITY!! HA HA HA!!

Anonym sa...

Och vem är nu Ulf "Putte" Lindström ?

Kanske jag är Karl "Kalle" Karlsson?

Jag förbehåller mig rätten att vara anonym av olika orsaker.

Åsikter kan vi ju alltid byta ändå men det är kanske lättare att hacka på "punktuatur",språk i allmänhet eller hemvister,vad vet jag?

Anonym sa...

Ulf "putte" e en för gamal Hangö politiker ,passar beträ att sit på en parkbänk å mat duuvona !! Å när Hangö införlivas i Raseborg så hoppas ja att nya beslutsfattarena kommer från Raseborg City " JEKNÄS" och att dom pumppar pengarna från hamnen till "CITY"!!!!!!

Fredrik S sa...

Adjö. Inläggen blir mer och mer hjärndöda. Om "Putte" är invald så må han utöva sitt värv, också trots att jag inte själv är (s). Nu orkar jag inte längre med det här knäpp-gänget.
Palaver on päättynyt.

Anonym sa...

Hälsn. från "knäpp gänget" we are the best of the "HANGÖ CITY GÄNG" !!

Anonym sa...

Haha,Raseborgarn drömmer om en egen hamn,nå det finns ju en liten skitvik där runt Knipan.

Unknown sa...

Mesigheten bland en del av de här "Anonyma" börjar bli aningen enerverande. Oberoende av om det beror det på fel medikation eller ren illvilja så ber jag helt vänligt att det ska få ett slut.

Det går ut över alla de som kommenterar sakligt, men av en eller annan orsak vill göra det anonymt.