tisdag 28 augusti 2012

Forneldarnas Natt

Då var det eldat igen, hösten är här. De två första bilderna är inskickade av "Jösse" E:son Lindberg medan de två nedre kommer från Benccu Wikström:


12 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev nog 1-1 mellan dessa båda ypperliga fotografer -
t.o.m. "Hangöbo" och andra "Anonym"
tycks vara nöjda.

Anonym sa...

E de vintersäsong i Hangö när alla turister försvunnit redan ??

Anonym sa...

Nåja de e ju "bara" 8 månar till nästa ! HA HA HA HA ,vitsigt va???

Anonym sa...

Faktist ganska vitsigt, 8 månader till nästa vintersäsong! HA HA HA, var kommer de här ljushuvudena ifrån?

Anonym sa...

Raseborg?

Anonym sa...

Töntar de e 8 månader till nästa Hangö sommarsäsong ,så de så ,se nu på vädret !!! HAHAHAHA

Anonym sa...

Vädret är ypperligt 17 grader varmt. ingenstans var det nämnt något om sommarsäsong, så din kommentar måste ha hänvisat till vintersäsongen. Jag upprepar för sista gången, var kommer de här ljushuvudena ifrån?

Anonym sa...

Hangös turistsäsong e slut å allt stänger ,turisterna återvänder möjligtvis nästa sommar (efter 8 lååånga månader ),men om dom kommer ner emot östa hamnens byggnadsområde så far dom nog säkert härifrån !! HA HA HA HA HA HA HA och HA HA!!

Anonym sa...

De skiter sig för Hangö ! HI HI HI

Anonym sa...

Verkar var varumärke för oss hangöbor att vältra oss i negativism, gotta oss åt att allt skiter sig och vad-var-det-jag-sa. En besserwisser borde väl själv veta bättre, eller? Ställ upp i kommunalvalet och GÖR NÅGOT!

Anonym sa...

De e tillräckligt med "töntar och bättre vetande där redan" ,för mej räcker det med att kommentera om denna cirkus som pågår i hemknutarna , och med dessa kommentarer så får jag många på "tårna" och många förbannade och det njuter jag av!!

Styrbjörn sa...

Just det. BETE ER! Vad i herrans namn har de tio kommentarerna daterade 1 till 4 september att göra med de 4 bilderna i notisen. Snälla Ben radera de virriga och osakliga anonyma kommentarerna.