lördag 15 maj 2010

Cafe Virtaska



Det nya caféet på Berggatan, Cafe Virtaska, har i dag något som de kallar "övningsöppning". Stället öppnar på riktigt den 22.5.

Riikka serverade mig den största semla jag sett i hela mitt liv. Och god var den, likaså kaffet.

Det är bra att vi återigen har fått ett café till gågatan!



Öppethållningstiderna ser ut som följer:


5 kommentarer:

anne-marie sa...

Om öppettiderna på det nya caféet på gågatan: Seneftermiddagskaffesugna göre sig alltså icke besvär! Och att stänga kl. 13 på lördagar!! Sommartid!!!

MEF sa...

Tyvärr har det varit svårt att hitta hugade företagare till caféet. Nu får vi vara glada att ens någon håller det öppet, dock med bara en anställd och som vi alla vet, anställda har rätt till ledighet.

anne-marie sa...

Kanske Berggatans företagare ännu en gång borde fundera på att hålla stängt på måndagar och ÖPPET på lördagar. Att stänga ner alla småbutiker i centrum vid 13-14-tiden den dag de potentiella shopparna äntligen har tid att strosa, göra inköp och sitta på café kan helt enkelt inte vara bra för affärerna. Och allra minst för imagen. Orrmanska villan är det enda etablissemanget i staden med kundvänliga öppettider - hur klarar dom det?

Anonym sa...

Ett stort fång rosor åt flickorna på Alans Cafe! Men också åt Hantverkarna och Marias antikvariat, de är alla föredömen att uppmuntra. Kan inte Cafe Virtaska få någon, några ungdomar, som lördagshjälp?

Anonym sa...

Jag förstår inte heller varför all business ska stänga så tidigt på lördagar. Det är lite trist att gå omkring bland en massa stängda affärer då Hangö annars är som turistvänligast.

Men Orrmanska villan var öppen! Fantastiskt cafe! Synd att staden låter Hjallis förstöra en av Finlands absolut vackraste platser!