lördag 18 juni 2011

Stängt var det här

Öppethållningstider, pratar Hangö stad om på sina hemsidor, och berättar att stadskansliet och drätselkontoret håller stängt under tiden 4 - 24 juli.Samma tid håller även tekniska och miljöverket stängt. Socialbyrån håller stängt mellan den 4 och den 31 juli, medan skol-, idrotts- och ungdom- samt dagvårdsbyråerna samtliga är stängda under tiden 11 - 31 juli.

Semesterdags, gott folk.

En kungörelse från Hangö stad berättar att det kan förekomma störningar i vattendistributionen natten mellan den 20 och 21 juni. Konsumenterna i Hangö centrum och på Täktom-området ombeds undvika att använda vatten mellan kl. 22.00 och 06.00.

Det blir att dricka vin ur engångsglas då, eller så diskar man först följande dag.

8 kommentarer:

vk sa...

Snälla Ben, med risk för att låta tjatig, men du som annars använder ett lättläst och bra språk, använd inte öppethållningstider då det på svenska heter öppettider.

Anonym sa...

just de ,järmare!

Unknown sa...

Men, på riktigt, gott folk. Öppethållningstiderna håller vi övriga då vi vill och kan. Öppettiderna är någonting som staden inte kan ha, då allt är stängt.

Och ordet i fråga är plockat från vår stads hemsidor, från den informativa sidan.

Anonym sa...

På stadens hemsida står det öppettider under sommaren 2011, dvs. stängt tre veckor i juli. Öppethållningstider håller finnen som direkt översatt aukioloaika, men glömde att hangöbornas utbildningsnivå är rätt så låg.

Anonym sa...

Det är inte bara kansliet eller tekniska värket. Hela stan är stängt: Nätsidan "Hangö stads öppettider sommaren 2011" visar, att ingenting är öppet i juli.

Vägen stängs vid gränsen till Raseborg, när öppettiden slutar. Inga turister behövs. Hangöborna behöver inte resa någonstans.

Anonym sa...

Och snart e de över!!

Anonym sa...

...men snart har vi igen midsommaren och regattan här...igen. Då blir det ju livat i byn.... :)

Anonym sa...

Den regnar bort!