onsdag 19 december 2012

Glöm inte de små

Julen närmar sig och alla människor blir så trevliga och vänliga bu då värsta stressen börjar vara över. Men vi ska i all vår vänlighet inte glömma de små djuren där ute i naturen. Med vinterkyla och snö kan de ha svårt att hitta mat på egen hand.

Och inte har de några tjocksockor, tänk hur de ska frysa där ute.

Bilderna på talgoxar och blåmesar är tagna av Benccu:




7 kommentarer:

Anonym sa...

Bild nummer 1 är vår kommun som är tvungen att fusioneras med Storraseborg , bild 2 talgoxen "Sundberg" tittar på äpplet som är "slutätit" och fastspikat på "bottne" i bassängin , blåmesen "Kavander" ser att "Täktom International Airport " är insnöat i "skulderna" ,så vad har vi lärt oss " bild nummer 3 är vår nya "kommumdirektör" som äter feta talgbollar i "STOORRASEBORG" ,GOD JUL på er !!

Anonym sa...

Benkku, verkligen fina bilder tack

Tomppa sa...

Internettroll, oftast bara kallade troll, är personer som skriver på internetforum och liknande i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl eller utdragna ofruktbara diskussioner. Ordet är internetslang.

Anonym sa...

Tomppa måste ju se det som ett "kall" när han själv gör sig redo att bedriva "trollverksamhet" , jag bedriver bara min egen verksamhet!

Tomppa sa...

Inläggen som trollen skriver är vanligtvis provokativa, märkliga, icke-relevanta och oseriösa. Trollen kan som teknik till exempel låtsas ha olika former av extrema åsikter, använda sig av tydligt ologiska argument och/eller otrevliga diskussionstekniker, såsom härskartekniker. Målet blir att övriga personer ska tro att de menar allvar och känner sig tvungna att skriva ett svar. Troll är oftast anonyma, och använder sig av separata användarkonton just för detta syfte. Det finns även vissa trollforum där det organiseras gemensamma troll-attacker där flera personer riktar in sig på ett utvalt mål och skriver en stor mängd troll-inlägg.

Anonym sa...

HA HA HA ,de funkar ju Tomppa , du e trollbunden ! HA HA HA

Anonym sa...

Benccu Benccu,du är otrolig med din kamera.Tack för dom fina bilderna.